Grijsbord

700 gram recycled boekbinderskarton

 

Grijsbord karton, met zijn pure en ongepolijste charme, biedt een sterk canvas voor ambachtelijke bedrukking | het is waar de rauwe textuur van duurzaamheid de finesse van vakmanschap ontmoet, en elke afdruk een verhaal van authenticiteit vertelt.

Grijsbord Karton: De Allrounder in Duurzaam Drukwerk

Duurzaam, veelzijdig, en onmisbaar – Grijsbord karton is de ongekroonde koning van de papierwereld, een essentiële keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en milieuvriendelijke kartonsoort.

Wat is Grijsbord Karton?

Grijsbord karton is een stevig, dik karton dat bekend staat om zijn hoge recyclebaarheid en stevige constructie. Het wordt gemaakt van gerecycled papier en heeft een kenmerkende grijze kleur. Dit karton is uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van boekbinden en verpakkingen tot mappen en displays.

 

Waarom Kiezen voor Grijsbord Karton?

 • Robuust en Duurzaam: Grijsbord karton is extreem sterk en kan veel gewicht dragen, waardoor het ideaal is voor producten die langdurig gebruikt worden.
 • Milieuvriendelijk: Omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen, draagt grijsbord karton bij aan een circulaire economie en vermindert het de milieu-impact.
 • Veelzijdig in Gebruik: Het kan worden gesneden, gevouwen en bedekt met andere materialen, waardoor het aanpasbaar is voor elk project.
 • Kosteneffectief: Grijsbord karton is een economische keuze, wat het aantrekkelijk maakt voor grote oplagen en budgetvriendelijke oplossingen.

  Hoe Grijsbord Karton te Gebruiken in Uw Drukwerk?

  Grijsbord karton is niet alleen een praktische keuze, maar kan ook esthetisch worden toegepast. Het biedt een rustieke en authentieke uitstraling die vooral populair is in ambachtelijke en duurzame merkverpakkingen. Het kan worden gebruikt als:

  • Boekomslagen: Het biedt een stevige en betrouwbare omslag voor notitieboeken, agenda’s en meer.
  • Verpakkingen: Ideaal voor milieuvriendelijke doosjes en verpakkingen die een natuurlijke uitstraling uitstralen.
  • Displays en Presentatiemateriaal: Het kan dienen als een solide achtergrond voor marketingmateriaal op beurzen en evenementen.

  Grijsbord Karton

  Grijsbord of boekbinderskarton word veel toegepast in de afwerking van schrijfblokken. Het karton is relatief goedkoop en gemaakt van gereycled papier. Het karton is leverbaar van 700 gram tot wel 1500 gram. Wij bedrukken alleen de 700 gram variant. Grijsbord kunnen wij bedrukken met onderstaande druktechnieken.

  Offsetdruk, Hotfoil foliedruk, letterpress en Reliefdruk (blinddruk en Preeg).  Dit karton is ook geschikt om te stansen.

  Secured By miniOrange