Olin

Een breedt assortiment A-Kwaliteit Huisstijl papier

Olin papier en Pantone inkten, een harmonie van precisie en finesse | elke pagina een meesterwerk, waar kleuren tot leven komen tegen de achtergrond van ongeëvenaarde kwaliteit

Een Breed Assortiment voor Elke Drukbehoefte

Olin papier biedt een breed scala aan gewichten, afwerkingen en tinten, waardoor het geschikt is voor een diversiteit aan toepassingen, van zakelijke correspondentie tot luxueuze uitnodigingen en alles daartussenin. Of je nu kiest voor de natuurlijke charme van Olin Regular of de gladde afwerking van Olin Smooth, je bent verzekerd van een resultaat dat professionaliteit en aandacht voor detail uitstraalt.

Milieubewuste Keuze voor Bedrijven en Ontwerpers

Duurzaamheid is geen trend, maar een verantwoordelijkheid. Olin papier is daarom gemaakt met het milieu in gedachten, waarbij gebruik wordt gemaakt van FSC-gecertificeerde vezels die ervoor zorgen dat jouw drukwerk niet alleen mooi, maar ook verantwoord is. Dit maakt Olin papier een uitstekende keuze voor milieubewuste bedrijven en ontwerpers die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Uitzonderlijke Drukresultaten met Olin Papier

Druktechnieken zoals offset en digitale druk profiteren enorm van de kwaliteiten van Olin papier. De consistente oppervlaktestructuur zorgt voor een gelijkmatige inktopname, wat resulteert in scherpe, levendige kleuren en heldere, leesbare tekst. Bovendien garandeert de sterkte van het papier dat het zelfs de meest complexe vouw- en afwerkingsprocessen kan doorstaan.

Pantone kleurbedrukking met gestanst venstergat

Kies Olin Papier voor Jouw Volgende Project

Of je nu een grafisch ontwerper, een printshop eigenaar of een marketingprofessional bent, Olin papier is de juiste keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Het is niet alleen een papier, maar een statement van klasse en verantwoordelijkheid, waarmee je jouw boodschap krachtig en helder kunt overbrengen.

Maak vandaag nog de overstap naar Olin papier en ervaar het verschil in je drukwerk. Neem contact op met je lokale papierleverancier en vraag naar de Olin reeks voor een upgrade van je communicatiematerialen. Vergeet niet, goed drukwerk begint met goed papier, en Olin papier is daarbij de uitstekende keuze.

Olin, het premium designpapier dat de look-and-feel van drukwerk nog mooier maakt

Olin is een assortiment van premium, natuurlijke papiersoorten met goede drukeigenschappen. Met 18 verschillende gramgewichten in 4 afwerkingen voor offset is Olin één van de grootste assortimenten design papieren op de markt.

Olin Regular absoluut white hebben wij standaard op voorraad op 400 gram. Ideaal voor gevouwen kaarten met een natuurlijke uitstraling.

with compliment cards foliedruk en pantone

Assortiment Olin

–   Olin Regular

–   Olin Smooth

–   Olin Rough

–   Olin Bulk

Olin is zeer milieuvriendelijk zonder concessies op drukresultaten. Gemaakt met FSC® gecertificeerde pulp van nieuwe vezels,

Secured By miniOrange