Sumo

700 gram robuust en stug wit karton

 

In de wereld van ambachtelijk drukwerk is dik, stevig Sumo karton de stille held | het biedt een fundament waarop vakmanschap en precisie samenkomen, resulterend in een tastbaar erfgoed van onvergankelijke kwaliteit

Ontdek de Robuuste Schoonheid van Sumo Karton

Sumo Karton: Kracht Ontmoet Elegantie in Papier

Ben jij op zoek naar het ultieme karton dat zowel stevigheid als een verfijnde uitstraling biedt? Kijk dan niet verder dan Sumo karton, het perfecte materiaal voor jouw creatieve projecten en professionele afdrukken.

Een Duurzame Keuze voor Uw Drukwerk

Sumo karton staat bekend om zijn opmerkelijke dikte en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor producten die lang mee moeten gaan. Of je nu bezig bent met het ontwerpen van visitekaartjes, omslagen van boeken, of luxe verpakkingen, Sumo karton kan tegen een stootje en behoudt zijn vorm.

Milieubewust en Verantwoord

Milieubewustzijn speelt een steeds grotere rol in de keuze voor drukwerkmaterialen. Sumo karton voldoet aan deze vraag door gebruik te maken van gerecyclede materialen en productieprocessen die rekening houden met het milieu. Dit maakt het niet alleen een sterke, maar ook een verantwoorde keuze voor jouw projecten.

Uitzonderlijke Printresultaten

De consistente structuur en het gladde oppervlak van Sumo karton maken het uitermate geschikt voor high-definition printwerk. Kleuren springen eruit en afbeeldingen worden met een ongekende scherpte weergegeven. Combineer Sumo karton met hoogwaardige Pantone inkten en elke afdruk wordt een kunstwerk op zich.

Geboortekaart bedrukt in fullcolour en voorzien van blinddruk

Maak Indruk met Sumo Karton

Of je nu een grafisch ontwerper, een drukkerij of een marketeer bent, Sumo karton is de juiste keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Het is niet zomaar een kartonsoort; het is een belofte van uitmuntendheid die je klanten zullen waarderen.

Schakel vandaag nog over naar Sumo karton en zie het verschil in jouw drukwerk. Neem contact op met jouw papierleverancier en vraag naar de mogelijkheden die Sumo karton te bieden heeft. Vergeet niet, voor drukwerk dat indruk maakt, is Sumo karton de superieure keuze.

Sumo Karton

Deze dikste karton uit onze karton selectie is een zeer stevige en stuge kartonsoort. Sumo is heel geschikt voor wie een stevige kaart wil. Door zijn hardheid is dit karton geschikt voor allerlei soorten bedrukkingen. Wij gebruiken dit karton door zijn goede prijsstelling veel voor de grotere oplages. Onze drukpersen zijn robuust en sterk genoeg om dit zware en stugge karton te kunnen verwerken. Karton is geschikt voor

Offsetdruk, Hotfoil foliedruk, letterpress en Reliefdruk (blinddruk en Preeg).  Maar dit karton is ook geschikt om te stansen.

Secured By miniOrange