Oldmill

Old Mill van Fedrigoni is een hoogwaardige papiersoort die bekend staat om zijn fijne, voelbare markeringen en milieuvriendelijke productieproces.

Old Mill van Fedrigoni is niet zomaar een papier, het is een kunstwerk op zich | met zijn fijn voelbare markeringen en ongeëvenaarde elegantie, vormt het de ultieme achtergrond voor luxe publicaties en hoogwaardig drukwerk, waarbij elke aanraking de echo van kwaliteit en traditie weerspiegelt

Oldmill

Dit papier is niet alleen prachtig om te zien, maar het is ook veelzijdig. Old Mill is geschikt voor:

 • Luxe Drukwerk: Ideaal voor luxe uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes en visitekaartjes.
 • Elegant Ontwerp: Uitstekend voor klassieke en elegante ontwerpen, versterkt het de esthetische waarde van het drukwerk. 

  Kwaliteit en Drukresultaten

  • Kleurkwaliteit: Onder de ongestreken papiersoorten staat Old Mill bekend om zijn uitstekende kleurkwaliteit, wat resulteert in levendig en helder drukwerk.

  In de wereld van het drukwerk brengt Old Mill papier een zekere tijdloze klasse met zich mee, die het onmisbaar maakt voor projecten die een statement van verfijning vereisen.

  Oldmill premium white hebben wij  standaard liggen op 300, 350 en 510 gram.  En heeft een goede stugheid en ruwheid. Oldmill is opdikkend genoeg voor letterpress en inktbedrukking.

  Secured By miniOrange