Lessebo

Het milleu vriendelijkste papier uit zweden, sinds 1658

Lessebo karton is het stille canvas dat fluistert tegen de kunstenaar |  een uitnodiging voor artistiek drukwerk waarbij elke vezel de belofte van ongeëvenaarde kwaliteit en milieubewustzijn in zich draag

Duurzaamheid en Kwaliteit voor Uw Drukkerijbehoeften

Wat is Lessebo Karton?

Lessebo karton, afkomstig uit Zweden, is een duurzame keuze voor iedereen die waarde hecht aan milieuvriendelijkheid en kwaliteit in drukwerkproducten. Deze kartonsoort wordt met zorg geproduceerd in een van ’s werelds oudste papierfabrieken, waar traditie en moderne technologie hand in hand gaan.

 

Waarom Kiezen voor Lessebo Karton?

  • Eco-vriendelijk: Lessebo karton is ontwikkeld met een sterke focus op het milieu. De productieprocessen zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
  • Topkwaliteit: Het karton staat bekend om zijn uitstekende drukkwaliteiten, waardoor het de ideale keuze is voor luxe verpakkingen en hoogwaardig drukwerk.
  • Veelzijdigheid: Of het nu gaat om visitekaartjes, uitnodigingen of omslagen, Lessebo karton biedt een scala aan mogelijkheden voor verschillende toepassingen.

Lessebo biedt een brede variatie mileuvriendelijke papierproducten aan met gramsgewichten varierend van 70 tm 450 gram. Ook zijn Lessebo papierproducten leverbaar in diverse papiertinten.

Lessebo Design

Lessebo Scandia 2000

Lessebo Digitaal

Lessebo Kaskad

Lessebo Colorit

Lessebo Premium

Lessebo Recycled

Lessebo Limited

 

Papiersamples

Van het lessebo wit 1.3, 450 gram hebben wij samples geproduceert voorzien van Offsetdruk, letterpress en Hotfoil letterpress. Lessebo 450 gram is opdikkend en redelijk stug waardoor het Karton zich goed leent voor kaarten, visitekaarten en omslagen

Secured By miniOrange