HOTFOIL STAMPING

Niet machinaal te bedrukken produkten zijn nadat ze een eindproduct zijn nog steeds te voorzien van foliedruk of reliefdruk. Hotfoil stamping is een handzaam proces maar vaak de enigste optie om een eindproduct nog te bedrukken

Maak Uw Producten Uniek met Professionele Bedrukking

Bent u op zoek naar een manier om uw dozen of tasjes een professionele uitstraling te geven? Onze drukkerij is gespecialiseerd in het toevoegen van hoogwaardige bedrukkingen op een breed scala aan materialen. Van agenda’s tot verpakkingen, dozen, tassen, schrijfblokken, boeken en omslagen; als het onder onze machine past, voorzien wij het met plezier van een opvallende bedrukking.

Diverse Bedrukkingstechnieken voor Elk Product:

  • Foliedruk: Voor een glanzende, metallic finish die luxe uitstraalt.
  • Blindpreeg: Een subtiele, tastbare verhoging voor een verfijnde look.
  • Blinddruk: Voegt diepte toe zonder inkt voor een stijlvolle indruk.
  • Foliepreeg: Combineert folie met reliëf voor een opvallend resultaat.

Uw Materialen, Onze Expertise: Wij bieden de drukservice aan; u levert de materialen, wij verzorgen de bedrukking. Onze expertise stelt ons in staat om aangeleverd items te transformeren in een prachtig bedrukt eindproduct.

Klaar om te Beginnen? Neem voor meer informatie en het bespreken van uw projecten contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het realiseren van een bedrukking die uw producten onderscheidt en verrijkt.

Secured By miniOrange