Gmund

Authentiek en handgeschept met passie geproduceert papier,

Gmund papier, waar de puurheid van katoen en de precisie van vakmanschap samenkomen, is het ultieme canvas voor de verfijnde ambacht van het drukken | elke afdruk die het draagt, is een ode aan de tijdloze kunst van het drukkersambacht

Authentiek karton met Historie

Gmund papier stamt al uit 1829 en heeft een welverdiende status in de papiercultuur. Gmund heeft een ongekende natuurlijke uitstraling en is zeer geschikt voor Offsetdruk, foliedruk, letterpress en reliefdruk bedrukking.

Ontdek de Unieke Kwaliteit van Gmund Papier – Uw Keuze voor Elegante en Duurzame Drukwerken

Wat Maakt Gmund Papier Speciaal?

Gmund papier staat bekend om zijn superieure kwaliteit en duurzaamheid. Deze prestigieuze papierfabrikant heeft een lange traditie van vakmanschap en innovatie in de papierindustrie. Of u nu een ontwerper, drukker of consument bent, Gmund papier biedt een breed scala aan texturen, gewichten en kleuren die perfect aansluiten bij uw creatieve projecten.

Eco-vriendelijke Keuze

Duurzaamheid is een kernwaarde van Gmund. Hun papierproducten zijn ecologisch verantwoord en vervaardigd met respect voor het milieu, wat essentieel is voor de milieubewuste consument en bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Veelzijdigheid en Kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar papier voor zakelijke correspondentie, luxe uitnodigingen of verfijnde verpakkingen, Gmund biedt een diversiteit aan opties. Met een reeks aan afwerkingen, van mat tot glanzend, en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende texturen, is Gmund papier ook uitstekend geschikt voor een breed scala aan druktechnieken.

Gmund Kwaliteit en beschikbaarheid

Gmund valt op door zijn bijzonder hoge kwaliteit en verscheidenheid aan verschillende relief persingen, 48kleuren en tinten , diktes van 90 gram tm 900 gram en van glad tot ruw tot lederlook. Door het enorme aanbod en hoge kwaliteit heeft Gmund wel een hoger prijskaartje en hebben wij alleen de Gmund cotton line op voorraad.

Wij hebben geen samples liggen van andere Gmund merken. Deze worden alleen bij uitzondering toegezonden.

Gmund papier soorten

Gmund 925
Gmund Action
Gmund Bauhaus Dessau
Gmund Bier Papier
Gmund Bio Cycle
Gmund Colors Felt
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Metallic
Gmund Transparent
Gmund Colors Food
Gmund Colors Heavy
Gmund Colors Volume
Gmund Cotton 
Gmund Cover Material
Gmund Gold
Gmund H(L)eather
Gmund Heidi
Gmund Kaschmir
Gmund No Color Bleach
Gmund Original
Gmund Urban
Gmund Used
Gmund Wood
Gmund Creative System

Als u op zoek bent naar niets minder dan excellentie, is uw zoektocht voorbij. Gmund karton is het toonbeeld van topkwaliteit. Dit karton wordt met zorg en toewijding vervaardigd in Duitsland en biedt alle eigenschappen die u verwacht van eersteklas papier.

Gmund Cotton, een ambachtelijk vervaardigde papiersoort met een subtiele katoenen touch, staat garant voor hoge kwaliteit en is uitermate geschikt voor traditionele drukmethoden. Dit is, naar onze mening, het ultieme papier voor het vervaardigen van luxe kaarten en dergelijke

Gmund cotton is vervaardigd van pulp afkomstig uit ecologisch verantwoord beheerde bossen.

Artistic press

Gmund samples aanvragen

Van Gmund Cotton white 450 en 600 gram hebben wij bedrukte samples liggen. Deze zijn bedrukt in offsetdruk, letterpress en foliedruk letterpress. De kwaliteit van het papier en bedrukkingen zijn zo optimaal zichtbaar.

Samples zenden wij gratis toe

 

Secured By miniOrange