KARTON SAMPLES: Ontdek onze Expertise

Bij ons draait alles om de kunst van het bedrukken, met een bijzondere expertise in het werken met dikke kartonsoorten tot 700 gram. Onze geavanceerde drukpersen stellen ons in staat om opvallend en uniek drukwerk te creëren dat echt in het oog springt. Of u nu op zoek bent naar iets robuusts of iets fijners, we hebben de middelen en vaardigheden om uw visie tot leven te brengen. We bedrukken niet alleen dik karton, maar ook dunnere kartonsoorten en papier.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort papier dat niet direct in ons standaardassortiment te vinden is, twijfel dan niet om het aan te vragen. We staan in nauw contact met onze papierleveranciers en kunnen vrijwel elk gewenst materiaal voor u bestellen. Let op: hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

KARTON SAMPLES: Ontdek onze Expertise

Wij bieden samples aan voor diverse druktechnieken en afwerkingen, waaronder:

  • Hotfoil Foliedruk: Voeg een luxueus en glanzend element toe aan uw drukwerk met onze hotfoil techniek.
  • Letterpress: Voor een tastbare diepte en een ambachtelijke uitstraling.
  • Offsetdruk: Ideaal voor hogere oplages, zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Reliëfdruk: Creëer een opvallend 3D-effect dat zowel zichtbaar als voelbaar is.
  • Colorplan Papierkleuren: Kies uit een breed palet aan kleuren om uw project echt uniek te maken.

Onze samples geven u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kwaliteit die we leveren. Of u nu een opvallende visitekaart, een uitnodiging met die extra touch, of iets geheel anders in gedachten heeft, onze kartonsamples en expertise helpen u om de perfecte keuze te maken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct uw samples aan. We helpen u graag om uw creatieve visie werkelijkheid te maken.

Foliekleuren & samples
Aanvrager
Complete sample boekjes
400 t/m 700 gram

Los verkrijgbare kartonsamples

Extra sample opties

Linnen karton

Secured By miniOrange