ONLINE PRIJSCALCULATOR

Bereken online je prijzen uit met onze
prijs calculators. Deze zijn 24/7 bereikbaar
en rekenen ingewikkelde druktechnische
prijzen voor je uit zonder dat je op een
offerte hoeft te wachten.

PRIJSMODULE

Het gebruik van de modules is relatief simpel.Vul je aantal in, kies het formaat en eventueel de vorm van het papier. Kies je gewenste druktechniek of maak een keuze uit de opties en de prijs wordt weergegeven exclusief en inclusief btw. Deze uitkomst kun als opdracht bij ons indienen en eventueel alvast afrekenen.

Zo simpel als de module werkt zo lastig is de praktijk om te weten wat je in moet vullen. Deze module is ongeschikt voor wie niet bekend is met de ambachtelijke druktechnieken. Het gebruik van deze module geeft de gebruiker de goedkoopste prijs en heeft ook onmiddelijk een prijs, maar je moet wel weten wat je doet.

BEN JE NIET THUIS IN DE AMBACHTELIJKE DRUKTECHNIEKEN VRAAG DE PRIJS AAN VIA EMAIL

INLOGGEN NIET NODIG

We hebben de prijs calculators zo gemaakt dat je niet hoeft in te loggen. Het grote voordeel van de gebruiker is dat we geen inlog gegevens en adres gegevens van je op slaan. En ons voordeel is er hoeft niemand in te loggen op onze site wat het voor ons ook veiliger maakt. Een andere groot voordeel is de checkout, deze is maar 1 pagina en geïntegreerd in de prijscalculator. wat de checkout sneller maakt.

PRIJSOPBOUW

prijsopbouw van de verschillende druktechnieken verschillen van elkaar. zo zijn er invulvelden die vragen wat het formaat van de betreffende druktechniek is. Dit is nodig omdat bij dit invulveld bepaald wordt wat de prijs is van een drukcliche (drukstempel)

Mocht je er niet helemaal uitkomen, vraag ons om hulp

INVULVELDEN

Het grootste gedeelte van de prijmodules kunnen bediend worden door opties aan te klikken maar er zitten ook invul velden zoals bij:

• Aantal kaarten
• breedte en hoogte formaat drukstempel
• factuur en verzendadres

Het invullen van het “aantal kaarten” en “factuur en verzendadres” zal wel duidelijk zijn maar de optie “breedte en hoogte cliché formaat” is niet voor elke gebruiker duidelijk. Om de prijs uit te rekenen van een druk cliché is daarvoor nodig het formaat.

KAARTEN ONLINE BESTELLEN

Als je alle nodig informatie hebt aangeklikt en ingevuld kun je deze ook als opdracht naar ons toezenden en desgewenst betalen. De opdracht naar ons toezenden kan met vooruitbetalen met IDEAL – BANCONTACT en CREDITCARD. De opdracht kan ook met achteraf betaling via factuur naar ons worden toegezonden. PDF drukbestanden kunnen worden ge-upload tijdens het bestel proces. Na het verzenden van de opdracht ontvang je een bevestiging, en de factuur ontvang je zodra de opdracht is gedrukt en toegezonden.

OFFERTE AANVRAAG

Wij hebben geprobeert de prijsmodule zo simpel en toegangkelijk mogelijk te houden. Maar wij begrijpen dat als je niet thuis bent met de ambachtelijke druktechnieken en grafische termen niet alles duidelijk is. Studio’s en grafische bedrijven begeleiden wij kosteloos door dit proces en kunnen de prijzen ook aanvragen via een offerte. Wij berekenen dan de prijs die de module uitrekend.

KORTINGEN

Ons doelgroep zijn de ontwerpbureau’s en proberen deze zo goed mogelijk te bedienen Met zowel gebruikersgemak, levertijden, druktechnieken en DTP service. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden kun jezelf online de opdrachten uitrekenen en indienen. De online prijsmodules genereren daarom al de maximale korting t.o.v. offerte aanvragen via email. Omdat er grafische kennis nodig is om de prijsmodules te begrijpen en te bedienen zijn deze alleen geschikt voor grafische bureaus of ondernemingen. Iedereen die zelf de prijsmodule gebruikt om prijzen te berekenen ontvangt daardoor al de maximale korting van circa 10 -15 % t.o.v. offerte aanvragen via de email.

Secured By miniOrange